Online brillen passen 50% korting op je uitgezochte montuur

Ik nodig je graag uit om ook eens online een bril te passen.

Via onderstaande applicatie kun je vanaf nu 24/7 vanaf elke locatie brillen passen en zien naar wat voor montuur jouw voorkeur uitgaat. Je weet natuurlijk pas écht of een montuur geschikt is wanneer je deze zelf kunt passen en voelen en daarom kun je van de brillen die je online hebt gepast maximaal 5 monturen reserveren die je vervolgens bij mij in de studio kunt komen passen of die ik meeneem als ik persoonlijk bij je langskom.

Als opticien en bril-stylist help ik je vervolgens graag om de perfecte bril samen te stellen.

Veel plezier met passen.

Tot kijk!

BRAM de brillenman

Tip:

  1. Op je telefoon en tablet werkt de applicatie direct. Op je laptop of vaste computer dien je flashplayer toegang te geven.
  2. Maak eerst een selectie van wat je zoekt of denkt te vinden. (Filter)
  3. Maak of upload een duidelijke foto van jezelf. (Een upload vind ik zelf het mooiste.)
  4. Pas en sla deze brillen op. Je mag er max. 5 gratis bestellen.
  5. Deel je monturen en vraag vrienden of kennissen om te liken via social.
  6. Maak een afspraak bij mij in de studio of bij je aan huis.