T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl
T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl

Glazen & Prijslijst

Persoonlijk, gemakkelijk, tijdsbesparing en brillen op maat. Ideaal voor ondernemers of mensen die minder tijd hebben. Geen talloze shops af waar je toch niet weet wat je koopt of een nummertje bent. Ik help je!

Als multifocaal specialist, maak ik alles op de millimeter nauwkeurig. Daarbij wordt je nog verrast met styling en advies in mooie en unieke brillen.

Prijslijst Bram de Brilenman

Ervaar het gemak van de menukaart van Bram de Brillenman

 • Wij zijn de eerste opticien met vaste prijzen en sinds 2006 eigenwijs en onderscheidend in de optiek.
 • Op de menukaart hebben wij de kwaliteit en oplages van de monturen geselecteerd.
 • *** kwaliteitsmonturen: bij ons geen acties, gratis monturen, etc.; maar een unieke bril op maat!
 • Wij garanderen de beste kwaliteit en service. Bij ons ben je persoonlijk klant voor het leven. Wij dragen de grootste zorg voor je bril en stemmen alles af op jou wensen.

Hoe werkt de menukaart van Bram de Brillenman?

Aan de hand van deze menukaart kun je je wensen invullen / aanvinken. Je weet dus al vooraf wat jouw kwaliteitsbril gaat kosten, zonder verrassingen. Een gegarandeerd mooie bril.

Belangrijk om te weten is dat de prijs ook de exclusiviteit en kwaliteit waarborgt.

 1. In het voorgerecht kun je kiezen voor een 3***, 4**** of 5***** (sterren)montuur. Omcirkel uw keuze.
 2. Geef in het hoofdgerecht aan of je kiest voor enkelvoudig of multifocaal. De prijzen zoals op het menu vermeld, zijn per paar en gelden alleen bij een complete bril.
 3. Kies je voor enkelvoudige glazen, maak dan de keuze uit de verschillende coatings, de grootte van het gezichtsveld en de mate van vertekening: HVA, HVL of HVL+.
 4. Kies je voor multifocale glazen, dan is het belangrijk om te weten dat deze altijd voorzien zijn van een luxe coating en dat ze standaard op maat zijn.
 5. In het bijgerecht kun je nog toevoegingen naar uw eigen wensen aanvinken. Wil je meer weten over de mogelijkheden in het bijgerecht? Bel mij dan.
 6. Het dessert is altijd inbegrepen, net zoals de service op locatie en garantie.
 7. Let op: de totaalprijs is exclusief uw zorgvergoeding. Deze kosten kunnen natuurlijk nog in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

Wilt u alleen de glazen bestellen?

 Dan komt er bij enkelvoudige glazen €50,- en bij multifocale glazen €75,- per paar bij.

*** Wij kiezen voor monturen met de kwaliteit vanaf 3 sterren. Onze ervaring leert dat mooie monturen onder de €149,- niet voldoen aan de eisen van Bram de Brillenman. Daarom, geen kiloknallers, maar brillen op maat.