Wie is Bram de Brillenman?

Bram de Brillenman - Opticien in Son en BreugelWie is de man achter BRAM de Brillenman? Deze vraag krijg ik regelmatig en daarom stel ik mijzelf graag aan je voor. Mijn naam is Bram en ik kies er bewust voor om mij als zelfstandig opticien te profileren. Dit betekent dat ik niet gebonden aan een keten van brillenwinkels waardoor ik je als onafhankelijke en onpartijdige opticien van persoonlijk en betrouwbaar advies op maat kan voorzien.

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de optiek en heb ik mij onder andere gespecialiseerd in het aanmeten en verkopen van multifocale brillen. Met mijn ervaring en vakkennis ben ik op de hoogte van alle belangrijke trends en technische ontwikkelingen binnen de optiek. Ik begeleid je dan ook graag in de zoektocht naar de juiste glazen en vind als bril-stylist altijd een montuur dat je gegarandeerd prachtig staat.

Een unieke oogmeting? Geen probleem. Als opticien beschik ik over alle benodigde apparatuur. Ik meet je sterkte op en kan direct naar de gezondheid van je ogen kijken. Op die manier weet je zeker dat je bril is voorzien van de juiste glazen in de juiste sterkte en je weer glashelder kunt zien door je nieuwe montuur.

Advies nodig? Geen vraag is mij te gek. Door mijn jarenlange ervaring in de optiek, weet ik alles  over brillen, monturen, verschillende soorten glazen en het oog. 

Uitgebreide collectie monturen

Mijn assortiment is niet centraal voorgeschreven maar bestaat uit een onderscheidende collectie monturen en glazen waardoor ik iedereen kan voorzien van een passende bril! Of je nu op zoek bent naar klassiek, karakteristiek, elegant, trendy, design of een montuur waarmee je een statement maakt; Mijn brillencollectie is zo afgestemd dat ik iedere klant kan stylen en eerlijk kan adviseren.

Vaak is het een leuke zoektocht om een bril te vinden die aansluit bij je karakter, identiteit en uitstraling. Het montuur dat je kiest maakt je hele look af en is een mooie toevoeging op je verschijning maar naast het feit dat je bril bij je persoonlijkheid moet passen zijn ook de kwaliteit, levensduur en de prijs van belang. Op basis van deze criteria heb ik mijn brillencollectie dan ook met zorg samengesteld.

Sport je veel, heb je een bril nodig om de veiligheid van je ogen te waarborgen of werk je veel met computers of andere beeldschermen? Ook dan kun je bij mij terecht. 

Een bril voor iedereen

Iedereen is welkom maar ik merk dat de doelgroep waarmee ik werk heel dicht bij mijzelf ligt. Als 35-plusser ga ik voor kwaliteit en wil ik er graag goed uitzien. Grote commerciële merken zijn aan mij niet besteed. Ik hecht juist belang aan mijn eigen identiteit. Dit zie je ook terug in mijn collectie die bestaat uit monturen die ik met zorg heb samengesteld en waarmee je jezelf kunt onderscheiden en kunt laten zien wie je bent.

Wij komen als opticien ook bij je aan huis

Met BRAM de Brillenman ontvang ik klanten in mijn eigen studio maar wij komen ook op locatie. Wij helpen kinderen, volwassenen, senioren en ook medewerkers van bedrijven of bewoners van zorginstellingen bij de zoektocht naar het perfecte montuur. Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn studio in Son & Breugel te komen? Plan dan gerust een afspraak op locatie. Joyce en Bram bezoeken onze klanten o.a. in de regio’s:

 • Beek en Donk
 • Best
 • Boskant
 • Eindhoven
 • Gerwen
 • Liempde
 • Lieshout
 • Nuenen
 • Oirschot
 • Sint-Oedenrode
 • Son en Breugel
 • Stiphout

Zie jij je gemeente er niet tussen staan, maar wil je toch graag met ons in contact komen? Stuur ons dan een mailtje of bel ons ‘ns op, zodat wij je mogelijkheden kunnen bespreken. Wij vertellen iedereen graag welk montuur het best bij hem/haar past, zelfs als je wat verder van mij vandaan woont. 

Oh ja, ik drink mijn koffie graag zwart 🙂

Tot snel!

Joyce & Bram.

Wat vinden klanten van Bram de Brillenman?

 • De eerste bril die Bram me gaf om te passen bleek de best passende te zijn. Idem voor mijn zonnebril. Heerlijk. Geen tientallen brillen passen, gewoon direct het juiste advies. Na een uur stonden mijn man en ik weer buiten. Twee brillen besteld met voor het eerst multifocale glazen. Alles perfect, dank je wel Bram!

  Collette
 • Prima geholpen door Bram.
  Goed geadviseerd voor drie mooie brillen. Blij mee!
  Fijne gemoedelijke sfeer.

  Trudy
 • Bram heeft veel tijd in het juiste monteur gestoken en ook in het zeer goed opmeten van mijn ogen waardoor de glazen perfect “kijken”. Zowel voor veraf en voor dichtbij. Ook de overloop naar multifocaal gaat heel geleidelijk waardoor ik meteen aan de glazen gewend was. Gewoon een topadvies van Bram en ook een gezellige vent!

  Freddy
 • Eindelijk eeen bril die bij mij past. Dank zij het uitstekende professioneel advies van Bram en de tijd die hij aan mij heeft besteed om de juiste bril(len) te vinden heb ik nu 3 brillen waar ik perfect mee kan zien

  Nichon
 • bram de brillenman verdient 5 sterren!

  Larry
 • Na dat ik Bram al een paar keer was tegengekomen op diverse media heb ik een afspraak gemaakt.
  Super leuke winkel aan huis en door Bram zijn kundige en eerlijke advies 2 hele mooie brillen uitgezocht. Ik heb al heel wat complimenten mogen ontvangen!
  Gisteren door eigen lompe schuld een pootje van de bril krom. Bram geappt en hij kwam langs op mijn werk om de bril te maken. Super service!

  Arjo
 • Super blij met mijn nieuwe bril en zonnebril. Op onderzoek gegaan op internet en kwam bij Bram uit. Bram denkt mee en heeft ook voor wat de klant leuk vindt.
  Dankjewel Bram, tot de volgende keer.

  Memisah
 • Opticien met liefde voor het vak en verstand van zaken! Aanrader!

  MKF vG
 • Goed advies en mooie brillen tegen een eerlijke prijs

  Paul
 • Super gave brillen en zonnebrillen.
  Zóó blij met mijn brillen!
  Altijd een goed en eerlijk advies!

  Inge