T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl
T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl

Bram de Brillenman

Ik kies er bewust voor om mij als zelfstandig specialist te profileren. Niet gebonden aan welke keten of brand dan ook. Zodat ik je kan voorzien van onafhankelijk advies. Ook mijn assortiment is niet centraal voorgeschreven. Dus is de collectie monturen onderscheidend. Voor ieder wat wils. Keuze uit klassieke, karakteristieke, elegante, trendy, design en statement modellen. Maar ook sport, veiligheid. Zeg maar alles onder 1 dak. Ik ben ook blij als de monturen in de collectie exact zijn afgestemd op de wensen van de klant.

Met mijn passie voor mooie Brillen & Optiek wil ik jou stylen en eerlijk adviseren in je zoektocht naar de perfecte bril, identiteit en uitstraling.

De doelgroep

Uiteindelijk ligt de doelgroep heel dicht bij mezelf. Als 35 plusser wil ik er graag goed uitzien. Kiloknallers & Commerciële merken zijn niet meer belangrijk. Wij hebben onze eigen identiteit ontwikkeld. 

Het gaat om meer. Iets dat bij je past en je een onderscheidend of uniek maakt. Je laat stralen of een statement maakt. 

Een onderdeel hiervan is natuurlijk je bril. Deze moet mooi, kwalitatief en de juiste prijs hebben.

De Ervaring

Sinds 1998 houd ik mij bezig met optiek. Ervaring, vakkennis en op de hoogte zijn van bijna alles binnen de optiek is al langer een feit. Ik weet je altijd wel te helpen. 

Mijn studio bezoeken? Een unieke oogmeting? Brilstyling? Advies?
Je hoeft alleen maar contact op te nemen per e-mail of telefoon om een afspraak te maken.

#BRAMdebrillenman #opticien #Styling #advies #maatwerk #multifocaalspecialist #onderscheidend #vrolijk #happy #doelenbereiken #studio #sonenbreugel #opticienaanhuis #eindhoven #eindhovencity eo. #247 op afspraak

Velden met een * zijn verplicht

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Telefoonnummer*

E-mail adres*

Onderwerp

Bericht