T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl
T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl

Multifocaal specialist

Multifocaal specialist

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de optiek en heb dus al vele klanten mogen ervaren. De grootste groep is natuurlijk de mensen die het gemak willen ervaren. Deze doelgroep is doorgaans 35+. In de jaren heb ik mij dus ook gespecialiseerd als multifocaal specialist en weet ik direct wat het beste geschikt is voor de brildrager. Maar in het digitale tijdperk wordt deze groep jonger en ook hiervoor heb ik mij gespecialiseerd.

Als multifocaal specialist ontvang je bij mij altijd de glazen op maat. Verder los ik ook problemen op die je kunt ervaren met minder kwalitatieve glazen.

Ik kijk naar wat je nodig hebt of wensen zijn. Ik adviseer alleen het beste voor jouw voor een eerlijke prijs. BRAM de brillenman prijslijst

De oplossingen voor het dagelijks gebruik zijn momenteel de AI. THE NEXT GENERATION & Intouch/Urban glazen. Deze zijn voor de moderne multifocaal drager in het digitale tijdperk.

Verder heb ik ook nog een eigen huismerk van BRAM de brillenman. Vaste prijs all inn €499,- per paar. Laat je verrassen door dit exclusieve maatwerk.

Luxury A.I. (#autograph #intelligence) is een feit binnen de optiek. Wij zijn met een 20 tal opticiens the next generation in. Dit op maat gemaakt high-end multifocale glas heeft 12 opties en 36000 mogelijke voorkeuren. Dit A.I. unieke op maat voor jou gemaakte glas zorgt voor het meest nauwkeurige en heldere zicht voor de drager.

Waarom Luxury A.I.?

Dit zijn momenteel de high-end glazen op maat voor diegene die het maximale uit hun zicht willen halen.

1. Hoogst mogelijke zicht door advance technology
2. Ideaal voor de multitasker. Snel schakelen tussen veraf naar dichtbij. Passend bij je levensstijl.
3. Snelle gewenning en vergeet alle beperkingen met voorgaande glazen.
4. Speciaal op maat gemaakt voor jou en passend bij je levensstijl en leeftijd.
5. Makkelijke stap van enkelvoudig naar optimaal met tussen en leesgebied.
6. Passend bij je hedendaagse behoefte welke leeftijd je ook hebt.

 

 

Voor de grotere doelgroep de INTOUCH/URBAN of ons Huismerk BRAM de brillenman

Ontspannen kijken naar beeldschermen

Een beeldscherm. Op dit moment kijk je er ook naar. Waarschijnlijk niet alleen nu, want we worden er heel de dag door omringd. Ook voor het werk zit je mogelijk heel de dag achter een scherm. En alsof dat niet genoeg is, lezen we de krant op de tablet, bestellen we kleding online en checken we onze smartphone continu. We beseffen het niet, maar deze prikkels vragen andere eisen van onze brillenglazen. Shamir Autograph InTouch™ is een allround multifocaal glas voor het digitale tijdperk.

Perfect zicht op alle afstanden: dat wil iedereen. Echter neemt de kwaliteit van ons zicht in veel gevallen af naarmate we ouder worden. Er ontstaan problemen met zicht van dichtbij, veraf of beiden. Is het laatste het geval? Kies dan voor een multifocaal brillenglas. Autograph InTouch™ verzekert een optimaal zicht op alle afstanden en bij iedere activiteit. Ook wanneer je naar digitale apparatuur kijkt! Shamir hield tijdens het ontwikkelen van de glazen namelijk rekening met een blikveld van 40 tot 70 centimeter.

Uniek sterkteverloop voor optimaal zicht
Door het gebruik van tablets en smartphones wisselen we heel de dag door van kijkafstand. Bovendien verschillen lettertypes en lettergroottes in veel gevallen ook, waardoor kijken naar verschillende schermen voor sommige mensen een uitdaging vormt. Autograph InTouch™ brillenglazen zijn geoptimaliseerd voor de specifieke houding die iemand aanneemt tijdens het gebruik van een smartphone of tablet omdat er een uniek sterkteverloop is toegepast. Dit garandeert het kijkcomfort. Dingen die hier bovendien nog aan bijdragen, zijn het grotere blikveld en het zachte design van de glazen. Met deze multifocale glazen profiteer je van perfect zicht op alle afstanden.

 

Wat is voor jou de beste oplossing?

Ik vertel het je graag persoonlijk, onder het genot van een goeie kop koffie.

Onze Brands:

Shamir.nl Één van de grootste en momenteel, voor mij, de beste glasleverancier ter wereld. Zijn gespecialiseerd in curve glazen en brengen de nieuwste ontwikkelingen in multifocaal voor het maximale zicht.

Hoya.nl Leverancier van brillenglazen over heel de wereld. Degelijke en goede kwaliteit.

Rodenstock.nl Leverancier van brillenglazen over heel de wereld. Goede kwaliteit.

Essilor.nl Een van de grootste spelers van brillenglazen en uitvinder van de Varilux.

 

Maatwerk Glazen & Prijslijst