T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl
T: 06-49386412 E: info@bramdebrillenman.nl

Multifocaal specialist

Multifocaal specialist

Sinds 1998 ben ik werkzaam in de optiek en heb dus al vele klanten mogen ervaren. De grootste groep zijn de mensen die persoonlijk contact willen, Privé opticien, en het gemak willen ervaren. Deze doelgroep is doorgaans 35+. In de jaren heb ik mij dus ook gespecialiseerd als multifocaal specialist en weet ik direct wat het beste geschikt is voor de brildrager. Maar in het digitale tijdperk wordt deze groep jonger en ook hiervoor heb ik mij gespecialiseerd.

Als multifocaal specialist ontvang je bij mij altijd de glazen op maat en zo dun als mogelijk. Verder los ik ook problemen op die je kunt ervaren met minder kwalitatieve glazen.

Ik kijk naar wat je nodig hebt of wensen zijn.

Perfect Vision – Personal Touch noem ik het.

De TOP oplossing, volgens mij, BRAM, voor het dagelijks gebruik zijn momenteel de AI. THE NEXT GENERATION glazen. Deze zijn voor de moderne multifocaal drager die geen concessies willen doen in het huidige digitale tijdperk.

100% geïndividualiseerd voor jou, Personalisatie via montuur parameters, Eliminatie van vervorming, kraakhelder zicht, snelle gewenning, geoptimaliseerd tussengebied voor comfortabel gebruik van alle digitale apparaten, moeiteloos scherpstellen en diepte waarnemen, natuurlijke kijkovergangen, grote duidelijke zichtgebieden, Stabieler zicht en natuurlijk max. kijkcomfort.

Lees verder waarom Luxury A.I.?

 

Voor de grotere doelgroep zijn er nog tal van mogelijkheden.

Ontspannen kijken naar beeldschermen met BRAMdebrillenman, URBAN, Lifestyle, Mobile, INTOUCH etc.

Een beeldscherm. Op dit moment kijk je er ook naar. Waarschijnlijk niet alleen nu, want we worden er heel de dag door omringd. Ook voor het werk zit je mogelijk heel de dag achter een scherm. En alsof dat niet genoeg is, lezen we de krant op de tablet, bestellen we kleding online en checken we onze smartphone continu. We beseffen het niet, maar deze prikkels vragen andere eisen van onze brillenglazen.

Wat is voor jou de beste oplossing?

Ik adviseer alleen het beste voor jouw voor een eerlijke prijs. BRAM de brillenman prijslijst

Ik vertel het je graag persoonlijk, onder het genot van een goeie kop koffie.

Onze Brands:

Shamir.nl Één van de grootste en momenteel, voor mij, de beste glasleverancier ter wereld. Zijn gespecialiseerd in curve glazen en brengen de nieuwste ontwikkelingen in multifocaal voor het maximale zicht.

Hoya.nl Leverancier van brillenglazen over heel de wereld. Degelijke en goede kwaliteit.

Rodenstock.nl Leverancier van brillenglazen over heel de wereld. Goede kwaliteit.

Essilor.nl Een van de grootste spelers van brillenglazen en uitvinder van de Varilux.

Enot.nl De Eerste Nederlandsche Optische en Technische industrie.

 

Vier pijlers:

1 Passion for Innovation
Samen met mijn leveranciers wil ik voorop lopen als het gaat om bescherming van de ogen en om gebruiksgemak. Dit zie je terug in de innovaties op het gebied van coatings zoals bijvoorbeeld Glacier Anti-Fog, Glacier Plus IR, maar ook in nieuw ontwikkelde glazen zoals Intelligence.

2 Be the best but never rest
Ook al loop ik voorop, productontwikkeling staat nooit stil.

3 Service is Beautiful
BRAM de brillenman probeert een stap verder te gaan dan de concurrentie en dan vooral op het gebied van meedenken over glasadvies.

4 Agility
Snel kunnen inspelen op veranderde marktomstandigheden blijkt (ook) in de huidige tijd heel belangrijk te zijn.

 

Maatwerk Glazen & Prijslijst