Opticiën & Multifocaal Specialist

Bram de Brillenman - Multifocaal SpecialistWelkom! Mijn naam is Bram, sinds 1998 ben ik werkzaam in de optiek en heb ik mij gespecialiseerd in het aanmeten en verkopen van multifocale brillen (in de volksmond ook vaak varifocaal genoemd). Uiteraard bied ik ook enkelvoudige en bifocale glazen aan maar mijn ervaring leert dat de meeste klanten tegenwoordig kiezen voor een multifocale bril. Vandaar dat ik mij hierin heb gespecialiseerd. Ben je op zoek naar multifocale bril? Dan ben je bij BRAM de Brillenman dus aan het juiste adres.

 

Wat betekenen de termen multifocaal en varifocaal?

De termen multifocaal en varifocaal bril worden door elkaar heen gebruikt maar betekenen in principe hetzelfde: We spreken in beide gevallen namelijk over glazen waarbij verschillende kijkafstanden binnen één bril gecombineerd kunnen worden. Multifocaal houdt dus in dat je met één bril op alle afstanden glashelder kunt zien. Eén bril voor veraf, dichtbij maar bijvoorbeeld ook wanneer je op een computer werkt. Het voordeel hiervan is dat je nooit meer met meerdere brillen hoeft aan te modderen. Je goedkope leesbril kan de prullenbak in en je geniet van helder zicht door één op maat geslepen en kwalitatieve multifocale bril.

Waarom kiezen voor multifocale glazen?

De glazen die ik aanbiedt zijn progressief multifocale glazen. Dit is een verbeterde versie van de reguliere multifocale / varifocale glazen, die de massa vaak aanbiedt. Progressief multifocaal betekent dat de kijkafstanden naadloos in elkaar overgaan terwijl simpele varifocaal multifocale glazen vaak met harde lijnen en zones werken. Ook is er bij dit type glazen veel meer rekening gehouden met het montuur, houding en hoe de ogen werken als zij informatie aan je hersenen doorgeven.

Progressief multifocale glazen kenmerken zich door het variabel glasdesign dat zich aanpast aan de visuele behoeften van de drager. De uiteindelijke keuze voor het type en/of merk is echter zeer persoonlijk en o.a. afhankelijk van je leeftijd, het gekozen montuur, de pasvorm, de afstand tussen het oog en glas en je houding. Als multifocaalspecialist houd ik dan ook rekening met al deze facetten om je uiteindelijk van een passend, persoonlijk advies te voorzien.

 

progressief multifocale bril

Wat voor multifocale glazen bied ik aan?

Ik ben o.a. leverancier van gerenommeerde merken als Hoya, Zeiss, Rodenstock, Essilor, Enot  maar dé TOP-oplossing voor het dagelijks gebruik van je bril zijn momenteel de THE NEXT GENERATION AI glazen van Shamir welke  zijn uitgeroepen tot de beste glazen van Bram de Brillenman. Dit komt omdat deze glazen speciaal zijn ontwikkeld voor de moderne multifocaal drager die geen concessies willen doen in het huidige digitale tijdperk. De voordelen van deze multifocale brillen zijn:

– 100% geïndividualiseerd voor jou (o.a. op basis van je leeftijd)
– Personalisatie via montuur parameters
– Eliminatie van vervorming
– Kraakhelder zicht
– Snelle gewenning
– Geoptimaliseerd tussengebied voor comfortabel gebruik van alle digitale apparaten
– Moeiteloos scherpstellen en diepte waarnemen
– Natuurlijke kijkovergangen
– Grote duidelijke zichtgebieden
– Stabieler zicht
– Maximaal kijkcomfort